Close

By admin април 12, 2022 In Създадено от мен

Изложба фотографии „Запустяло е селото … и надеждата“ представят на 17 април Цветница във „Фурната“ в село Раждавица, Кюстендилско.

Имало едно време“….
Всяка приказка започва така и всеки от нас с трепет очаква края, знаейки, че той ще бъде щастлив.
Чрез изложбата „Запустяло е селото…и надеждата“ ще Ви покажем, че невинаги е нужна машина на времето, за да се потопим в нечии отминал свят.
През обектива на фотографите Анатоли Костов, Влади Чанев, Ирина Скендерска и Краси Янев, ще видите българското село-пусто и белокосо. Ще Ви покажем местата, където навремето е кипял живот, а днес тишината се е настанила удобно.
Изложбата е пълна с емоции. Уловена е красотата на селския живот в симбиоза с пейзажи, които ще Ви накарат да се потопите в романтиката на един друг свят, да помечтаете за отминалите времена, когато бедност и охолство, война и мир, величие и падение са вървели ръка за ръка.
Тя ще разкаже за гордостта на селото. Ще видите надеждата в очите на моделите,а вярата-тя е в душата на всеки човек,и там където я има не остава скрита. Вярата в по-добри дни,за щастие в българското село, мястото където човек може да открие красотата на България, нейната история, и да стане горд от това, че е българин. С тази цел Ви представяме изложба,като картина от приказка. Приказка с щастлив край.

Leave a reply